Om os

Om Kredidania.dk

KrediDania.dk er et CO2 neutralt website

Vi kan med stor stolthed fortælle at KrediDania.dk er en CO2 neutral hjemmeside.

KrediDania er ejet samt drevet af virksomheden med ekspertise i online marketing Selesto.

Formålet med hjemmesiden er at gøre de forskellige danske lån mere overskuelige og sammenligne dem, således at du som forbruger har det nemmere og lettere, når du skal vælge og optage eksempelvis markedets bedst mulige kviklån, med den bedste rente.

KrediDania.dk finansieres som udgangpunkt af lead generering, forstået på den måde at der erhverves en mindre kommission når du som en af vores brugere optager et lån igennem vores låneside. Det er 100% gratis og uforpligtende at gøre brug af KrediDania.dk for dig som bruger og vi lader det samtidigt være helt op til den enkelte at vurdere troværdigheden til de udbydere vi vælger at præsentere, på KrediDania.dk

KrediDania.dk giver dig gennem vores brugervenlige sammenlignings side mulighed for, at danne dig et bedre samt større overblik over det danske markeds forskellige låne udbydere. KrediDania.dk fungerer derfor ikke som et finansieringsselskab på nogen måde og derfor er vores eneste formål kun, at skabe kontakt mellem de forskellige låne selskaber og dig som låntager.

Har du brug for hjælp?

Vi er hele tiden til rådighed og hjælper dig gerne, så du er altid velkommen til at skrive dine eventuelle spørgsmål i en email til os. Hvis vi mod forventning ikke kan svare på dit spørgsmål, vil vi altid kunne pege dig i den rigtige retning som regel. Så skriv bare til os og hold dig endelig ikke tilbage – klik på kuverten.

Kontakt Kredidania

KrediDania.dk finansieres som tidligere nævnt af kommission, også kaldet provision, udbetalt fra de forskellige låne udbydere, dette betyder derfor at de udbetaler os penge for det der kaldes leads, hvilket er lån som vi henviser til. Trods dette kan du til enhver tid stole fuldt ud på alt information på KrediDania.dk og de sammenligninger samt værktøjer du finder her på siden.

På KrediDania.dk vil du blive mødt af en række forskelligere tekstforfattere som er tilknyttet vores side, der skriver anmeldelser, artikler og blogindlæg (blogs) af og om de forskellige kviklån – det er derfor også stedet såfremt du har ekstraordinær behov for hjælp, generelle spørgsmål og information kan du endda kontakte os.

Vi er hele tiden klar over mail og vil altid gerne svare på dine eventuelle spørgsmål: info@kredidania.dk

Vi støtter miljøvenlig pakning