Santander

Santander

Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank er en del af en af de største banker i verden, nemlig Banco Santander, hvilken giver den danske filial en solid økonomisk base at stå fast på. Udover en solid base, som de har bragt ind på det danske marked, kommer banken også med en række gennemtestede produkter.

Santander Consumer Bank er samtidigt også en del af Eurozonen største banknetværk, og de tilbyder diverse udgaver af ind- og udlån samt kreditkort til danske privatkunder og enkelte lån indenfor erhverv. Santander Consumer Bank er stedet for dig, hvis du har planer om at optage et billån eksempelvis. Dette gør sig både gældende for en erhvervskunde, men bestem også for en privatperson. Hertil skal det nævnes at alle de andre lånemuligheder i Santander Consumer Bank udvalg, dog kun tilbydes til privatkunder.

Du har som udgangspunkt to forskellige muligheder, når du ønsker at ansøge og optage et privat lån. De tilbyder dig muligheden for at få et lån på op til 100.000 kroner, men også et lån på helt op til 350.000 kroner. Her er der dog en mindre afvigelse i forhold til rentesatsen, men på deres hjemmeside kan du nemt regne ud hvad den vil være for dig.

Santander lån til det du drømmer om