Profil Lån

Profil Lån er en helt ny udbyder på det danske lånemarked

Her er Profil Lån

Profil Lån er en helt ny spiller på det danske lånemarked, så er helt sikkert interessant for dig som mulig låntager. Selvom Profillån måske er et ukendt navn i dine øre, har de faktisk mange års erfaring. Det er grundet deres ejerforhold. Profil Lån er nemlig en del af SPARXPRES, der er ejet af vel- og anerkendte Spar Nord Bank A/S. Så man kan sige at det er to erfarne udbydere af lån, der har udviklet et ny og spændende lånekoncept.

Nyt og interessant koncept fra Profil Lån

Hos Profil Lån kan du lån fra 5.000 kroner og helt op til 50.000 kr. Uanset hvilket lånebeløb du vælger, vil du altid kunne være sikker på en fair rente hos Profil Lån. Men der er naturligvis forskellige syn på, hvad der er en fair rente. Eksempelvis vil din debitorrente ligge på 23,14% og din samlede ÅOP ligge på 31,50%. Dette eksempel er baseret på et lån på 15.000 kr. hos Profil Lån.

Udover det er lånets løbetid til her sat til at være 36 måneder, hvor Profillån jo giver dig mulighed for at udvide til hele 60 måneder. Dine samlede omkostninger i forbindelse med dette låneeksempel vil i så fald ende på 7.262 kroner. Til sidst skal det nævnes at dette eksempel forudsætter, at du tilbagebetaler via betalingsservice. Et sådan lån vil samtidig og selvsagt kræve en kreditvurdering samt godkendelse.

Målsætning hos Profil Lån

Profil Lån har et ønske om at gøre lån både nemmere og gennemsigtigt for dig som mulig låntager. Du vil hele tiden kunne være sikker på at blive behandlet på samme måde som alle andre, også når det kommer til fastsættelse af rente. De lægger vægt på overskueligheden i forhold til omkostninger ved optagelse af lån. Dette mener Profil Lån er vigtigt, for at du som forbruger nemmere kan få et muligt lån til at passe bedre ind i dit nuværende budget i dagligdagen.

Med et lån hos Profil Lån kan du låne penge uden at stille sikkerhed. Du kan regne med et hurtigt svar på din ansøgning om lån og endda en hurtig udbetaling til din konto efter godkendelse. Når du skal betale dit lån tilbage, kan perioden strækkes helt fra 12 til 60 måneder.

Få hjælp til dit lån

Profil Lån har en stor interesse i at du får opfyldt dine drømme så simpelt som muligt. De har derfor haft fokus på at gøre hele processen omkring et lån nem og enkel. De op til 50.000 kroner kan du låne under det de kalder “ordnede forhold”, da de mener at være grundigere end de fleste. Det tager derfor lidt længere tid, at behandle en ansøgning om et Profillån. Men alligevel kan de udbetale dit lån allerede indenfor kun 3 hverdage efter, at du har underskrevet det endelig lånedokument. Man kan sige at de går i dybden for at kunne strikke den bedste mulighed sammen for dig, når du vil lån penge.

Hvem kan få dette lån?

For at kunne ansøge om lån hos Profil Lån skal du være over 18 år og have adresse i Danmark, uden at være at finde i RKI eller Debitorregistret. Endvidere er der krav om en kreditvurdering og kreditgodkendelse, som tidligere nævnt. Da vi har valgt at tilføje Profil Lån til vores liste over anbefalede lån, vil vi helt sikkert anbefale det til dig som bruger her på siden. Så du er mere end velkommen til at ansøge om et lån, hvis du skulle have behov for det.

Lån penge nu - Kviklån - Lån og spar - Kredidania