Leasy Minilån

Leasy Minilån

Du har muligheden for at optage et meget lille lån med L’easy Minilån, som deres navn også er med til at antyde. Fordelen ved et lille beløb er blandt andet at låneprocessen er utrolig hurtig og beløbet er her på 5.000 til 10.000 kroner. Samtidigt er det er et firma, som har været aktivt i Danmark i over 25 år. Derfor har de en god og stor erfaring på markedet. Hvad pengene skal bruges til skal du ikke oplyse, og sikkerhed skal du heller ikke stille for lånet.

Lån Penge nu og her via KrediDania med L'easy Minilån

Hvis du får brug for vejledning om lånet, kan du blot ringe og spørge dem eller finde det på deres enkle hjemmeside. En låneaftale underskriver du sikkert med dit NemID. Udfra hvad der passer dig bedst, vælger du samtidigt om du ønsker en tilbagebetalingsperiode på 12, 24 eller 36 måneder. Altså hvor lang en periode du ønsker at betale tilbage over. De har lavet en låneberegner. Med den kan du se og vælge hvad din løbetid skal være. Hvad det vil koste dig per måned alt efter det beløb du låner. Det er nemlig vigtigt at du, inden du søger om lånet, på forhånd ved det.

Under forudsætning af at du underskriver med NemID, kommer pengene senest dagen efter at du er blevet godkendt til lånet. Alternativt sker udbetalingen først efter du har indsendt og de har modtaget en underskrevet fysisk aftale i stedet for. Allerede indenfor en time kan du forvente at modtage svaret på din ansøgning. En markant fordel ven så hurtig og god ventetid medfører, at du så ved om du kan få lånet eller ej. Endvidere har L’easy Minilån også strikket en hel side sammen, med alle til lånet tilknyttede vilkår. Denne gør at du nemt kan læse mere, hvis det er noget du gerne vil vide eller have uddybet.

Leasy minilån til det du drømmer om