Lånebanken

Lån penge hurtigt med LånebankenLånebanken

Lånebanken er en ny spiller på det danske marked, som tilbyder dig at lån penge hurtigt. Det kan være en god mulighed for dig, hvis du har brug for at lån penge nu og bare ikke kan vente. Dog er det kun konceptet Lånebanken der er nyt, da det er en del af kendte navne fra bank verden Spar Nord og SPARXPRES. Lånebanken har gjort det nemt at lån penge fra 5.000 kr. til 50.000 kr. og du bestemmer selv hvordan pengene bruges. Der behøver faktisk slet ikke være noget, måske vil du bare gerne have lidt ekstra penge på din konto.

Stor tilfredshed blandt kunderne

Vi har oplevet stor kundetilfredshed med lån fra lånebanken her på Kredidania.dk. Mange af vores brugere har vist stor interesse for lånebanken, hvilket er ret naturligt eftersom det er en helt ny spiller på det danske lån marked. Lån 10.000 kroner til årets skiferie i dag hos lånebanken. I og med at lånebanken er en helt ny låneudbyder, er det et godt sted at ansøge om at optage lån.

Lån 15.000 til en ny seng og få pengene ind på din konto hurtigt. Det kan også være du har behov for lån 30.000 til en storbyferie i eksempelvis New York, hvor der ikke bliver spar på noget. Uanset hvad du har brug for flere penge til, så står lånebanken klar til at behandle din låneansøgning hurtigt. Denne bliver selvfølgelig behandlet med 100% fortrolighed, så din bank får ikke besked om at du ansøger om at lån penge. Det er nemlig en privat sag som ikke vedrører andre, når man vil lån penge. Lån 5000 eller lån 50000 kroner med det samme og få pengene ind på din konto i banken.

NemID

Ligesom ved størstedelen af andre långivere i Danmark, underskriver du lån aftalen med Lånebanken med dit NemID. Dermed sikrer du dig en sikker og hurtig behandling af din ansøgning. Samtidigt stiller Lånebanken ikke nogle krav om, at du skal stille sikkerhed for de penge du låner.

Kendte bank navne

Lånebanken drager nytte af deres ejerforhold i form af erfaringer. Både SPARXPRES og Spar Nord har nemlig givet lån til danske forbrugere igennem en lang årrække. Især i Jylland er de ekstremt stærke og har en stor kundekreds. At netop de to banker står bag, medfører også at Lånebanken derfor er underlagt tilsyn fra Finanstilsynet. Det er med til at give dig en ekstra stor sikkerhed, når du vil lån penge.

Hurtig behandlingstid

Lånebanken giver dig hurtigt svar på din lån ansøgning og du modtager svaret i en email. På den måde vil du kunne se svaret med det samme, uanset hvor du er. Dette kræver dog, at du angiver din email adresse når du udfylder ansøgning om at lån penge hos Lånebanken.

NemKonto

Så snart din ansøgning bliver godkendt vil det beløb du har valgt at lån, blive udbetalt direkte på din NemKonto. Hvis du ikke er klar over om du har en NemKonto, så kan vi berolige dig med at det har alle danskere stort set. Den 27. december 2003 blev det nemlig vedtaget af Folketinget, at det er lovpligtigt for alle danske borger over 18 år at have en NemKonto. Loven blev vedtaget for at gøre det nemmere for offentlige myndigheder, at udbetale penge til deres borgere. Men i dag bliver NemKonto også brugt til meget andet, som i dette eksempel udbetaling af lån.

Ansøg nu

Vi anbefaler altid at du ansøger flere forskellige steder, når du skal låne penge. Så har du behov for at låne mellem 5000,- og 50000,- kroner, vil det helt sikkert være en god idé ansøge og lån penge her.

Lån penge nu - Kviklån - Lån og spar - Kredidania