Lånebanken

Lån penge hurtigt med LånebankenLånebanken

Lånebanken er en ny spiller på det danske marked, som tilbyder dig at lån penge hurtigt. Det kan være en god mulighed for dig, hvis du har brug for at lån penge nu og bare ikke kan vente. Dog er det kun konceptet Lånebanken der er nyt, da det er en del af kendte navne fra bank verden Spar Nord og SPARXPRES. Lånebanken har gjort det nemt at lån penge fra 5.000 kr. til 50.000 kr. og du bestemmer selv hvordan pengene bruges. Der behøver faktisk slet ikke være noget, måske vil du bare gerne have lidt ekstra penge på din konto.

Stor tilfredshed blandt kunderne

Vi har oplevet stor kundetilfredshed med lån fra lånebanken her på Kredidania.dk. Mange af vores brugere har vist stor interesse for lånebanken, hvilket er ret naturligt eftersom det er en helt ny spiller på det danske lån marked. Lån 10.000 kroner til årets skiferie i dag hos lånebanken. I og med at lånebanken er en helt ny låneudbyder, er det et godt sted at ansøge om at optage lån.

Lån 15.000 til en ny seng og få pengene ind på din konto hurtigt. Det kan også være du har behov for lån 30.000 til en storbyferie i eksempelvis New York, hvor der ikke bliver spar på noget. Uanset hvad du har brug for flere penge til, så står lånebanken klar til at behandle din låneansøgning hurtigt. Denne bliver selvfølgelig behandlet med 100% fortrolighed, så din bank får ikke besked om at du ansøger om at lån penge. Det er nemlig en privat sag som ikke vedrører andre, når man vil lån penge. Lån 5000 eller lån 50000 kroner med det samme og få pengene ind på din konto i banken.

NemID

Ligesom ved størstedelen af andre långivere i Danmark, underskriver du lån aftalen med Lånebanken med dit NemID. Dermed sikrer du dig en sikker og hurtig behandling af din ansøgning. Samtidigt stiller Lånebanken ikke nogle krav om, at du skal stille sikkerhed for de penge du låner.

Kendte bank navne

Lånebanken drager nytte af deres ejerforhold i form af erfaringer. Både SPARXPRES og Spar Nord har nemlig givet lån til danske forbrugere igennem en lang årrække. Især i Jylland er de ekstremt stærke og har en stor kundekreds. At netop de to banker står bag, medfører også at Lånebanken derfor er underlagt tilsyn fra Finanstilsynet. Det er med til at give dig en ekstra stor sikkerhed, når du vil lån penge.

Hurtig behandlingstid

Lånebanken giver dig hurtigt svar på din lån ansøgning og du modtager svaret i en email. På den måde vil du kunne se svaret med det samme, uanset hvor du er. Dette kræver dog, at du angiver din email adresse når du udfylder ansøgning om at lån penge hos Lånebanken.Lån 14.000 kroner ved Lånebanken

NemKonto

Så snart din ansøgning bliver godkendt vil det beløb du har valgt at lån, blive udbetalt direkte på din NemKonto. Hvis du ikke er klar over om du har en NemKonto, så kan vi berolige dig med at det har alle danskere stort set. Den 27. december 2003 blev det nemlig vedtaget af Folketinget, at det er lovpligtigt for alle danske borger over 18 år at have en NemKonto. Loven blev vedtaget for at gøre det nemmere for offentlige myndigheder, at udbetale penge til deres borgere. Men i dag bliver NemKonto også brugt til meget andet, som i dette eksempel udbetaling af lån.

Ansøg nu

Vi anbefaler altid at du ansøger flere forskellige steder, når du skal låne penge. Så har du behov for at låne mellem 5000,- og 50000,- kroner, vil det helt sikkert være en god idé ansøge og lån penge her.

Lån 14.000 kroner hos Lånebanken

Lånebanken tilbyder som allerede oplyst lån op til 50.000 kroner, men naturligvis også lavere lånebeløb. Vi har valgt at give et eksempel på at lån 14.000 kroner med Lånebanken og sætte fokus på de omkostninger, der er forbundet med dette. For at lån 14.000 kr gennem Lånebanken, skal du af gode grunde ind på deres fine hjemmeside. De har en webside, som efter vores mening er utrolig brugervenlig. Det gør at de fleste har ekstremt let ved at navigere sig rundt på  denne. Dette er selvsagt en stor fordel når du vil lån penge, for det er jo vigtigt at du ved hvad du gør i så vigtigt en situation.

Det første du møder på hjemmesiden når du besøger Lånebanken, er faktisk deres låneberegner. På den måde kan du hurtigt og nemt se hvad den månedlige ydelse lyder på. Det afgøres selvfølgelig ud fra det lånebeløb du ønsker. Endvidere kan du samtidigt se de samlede kreditomkostninger, årlig variabel debitorrente samt ÅOP. Hos dem er det ligesom ved alle andre låneudbydere, ÅOP du skal holde et vågen øje med. På den måde får du det bedste overblik over, hvor meget det præcis koster at lån 14.000 kr ved Lånebanken.

Kreditomkostninger ved lån 14.000 kr

For at vende tilbage til at lån 14.000 kroner hos Lånebanken, vil vi starte med at se på den månedlige ydelse. Dette gøres ud fra, at vi fastsætter lånets løbetid til at være 36 måneder. Ved præcis dette lånebeløb, vil din ydelse per måned ligge på 579 kr. Du vil ved optagelse lån i den størrelsesorden, have kreditomkostninger på 6.838 kroner samlet. Så det samlede beløb der skal betales tilbage, vil udgøre 20.838 kr. Din årlige debitorrente vil hedde 23,14% og ÅOP vil lande på nøjagtigt 31,80%. Nu har du fået et bedre indblik i hvilke og størrelsen på de kreditomkostninger der vil være forbundet med at lån 14.000 kr med Lånebanken.

Lån penge nu - Kviklån - Lån og spar - Kredidania