Bank Norwegian


Bank Norwegian

Samlelån fra Bank Norwegian vil give dig udvidet handlefrihed. De har nemlig gjort det helt for dig at omlægge eller sammenlægge omkostningstunge lån. Du kan eksempelvis stå i en situation, hvor du har oprettet et dyrt kontokort i et stormagasin. Disse kontokort har typisk ekstremt høje rente og gebyrer og derfor vil du oftest være fordelagtigt at omlægge dem. Samlelån behøver derfor ikke kun være sammenlægning af lån, men kan også være en omlægning som i dette eksempel. Bank Norwegian er grundet deres lave renter og større lånebeløb, et godt valg til samlelån. Hvis du for eksempel har flere små kreditter, kviklån eller forbrugslån, så kan du let sammenlægge dem her.

Lån penge og få dem med det samme. Se hvordan i denne guide til Bank Norwegian

Bank Norwegian er en bank som er helt internetbaseret, så faktisk en online bank, der tilbyder økonomiske muligheder samt lån til privatkunder via internettet. De tilbyder simple ind- og udlånsbaserede ydelser som både er lette at forstå og  nemme at komme til.

Hos Bank Norwegian tilbyder de via den aller nyest online teknologi på internettet de mest attraktive og forhold for alle nuværende og fremtidige kunder. Samtidigt bestræber de sig altid på at tilbyde deres kunder de mest fordelagtige vilkår og forhold på det danske finansielle marked inden for både indlån og udlån. Endvidere skal det nævnes at Bank Norwegian er et datterselskab af selskabet Norwegian Finans Holding ASA.
Bank Norwegian er som alle andre banker i Danmark naturligvis underlagt Finanstilsynet på alle områder. De er derfor ansvarlige og underlagt de samme love, som også gælder for alle andre bankforretninger på det danske marked.

De tilbyder flere forskellige former for lån, opsparingskonto og kreditkort. Og som i alle andre aspekter i deres forretning er disse også med tilsvarende gode løsning, som de hele tiden ønsker at opretholde.

Lån penge nu - Kviklån - Lån og spar - Kredidania